75% siap ♥

by Khamis, September 29, 2011 2 orang dah meluah perasaan
alhamdulillah... persiapan majlis aku dah 75% siap kot.. siang tadi ayah aku baru je menyetelkan borang² dengan Penolong Pendaftar Nikah.. dah elok² lengkap sume, rupenya aku tak tandatangan lagi. hahaha.. nasib baiklah tmpt nye tak jauh... ayah aku balek la kejap suro aku sign..

hurm.. tinggal baju nikah, kad jemputan, ngan pelamin je belum setel lagi. kad jemputan dah hantar printing. pelamin and make up tggu hari siang. dah set appointment untuk pilih pelamin time nikah nanti.

hehehe.. simple je.. aku nak amek mini pelamin yang orang biasa amek untuk majlis bertunang. ntok posing² ambil gambar. insya'Allah ini adalah pernikahan aku sekali seumur hidup. semestinya aku nak mengabadikan kenangan indah ini dalam mode CANTEQ! hehehe...

buat kawan² aku, aku nak mintak maaf lah banyak² sb kenduri nikah aku, aku tak dapat lah nak jemput semua. sebab buat kecik² je.. laok pon laok kampung jer.. insya'Allah kenduri besar nanti.. [kalo orang kampung panggil majlis bersanding tp aku x bersanding pon] aku jemput lah semua ye.. bulan 1 taon depan ye.. skali langsung dengan adik aku.. hihi.. insya'Allah..


 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 orang dah meluah perasaan:

mirakim berkata...

tak taw..ble ko nikah ekk?

Nordin Ismail berkata...

bln 11 ni... awat?