cuti wilayah with ♥

by Sabtu, Februari 11, 2012 8 orang dah meluah perasaan
lambat betol aku update pasal jenjalan time cuti arituh.. hahaha.. asyik lupa aja nak transfer dari handphone hubby aku.. hehehe...

hari wilayah lepas aku berjalan-jalan dengan hubby setelah lama tak berjalan.. kami pergi KLCC je.. walaupun laki aku dah muak dengan KLCC sebab dia kerja sane.. tapi aku peduli apa kan? lame dah tak masuk KLCC tu..

memule masuk aku cam jakun sket la.. pulak tu masuk² nampak CANDYLICIOUS yang comey² cute mute tu.. 
sebijik lah cam gambar di atas.. tapi gambar di atas aku google je.. sebab xcited sangat smpai lupa nak snap picture.. hahaha...

afak banyak gak la perubahan yang dah berlaku.. sejak bila KFC 'hilang' kat bawah tu? aku pon tatau la kan.. tanya laki aku pon dia cakap tatau.. 

yela dia bukan jaga gedung membeli-belah ni.. dia jaga bangunan KLCC yang kembar tu je.. hahaha.. okeh fine..

korang nampak tak aku? aish~ same la purple ngan background kan

korang jangan nak terpikat ngan senyuman hubby aku eh.. aku geget kang telinga korang!

bila dah jalan² maka lapar lah kan? memang tak sah la berjalan kalau tak singgah makan. kitorang pon pergilah meluru sambil melulu [bley ke gune pakai ayat camni?] ke food court yang tgkat atas punya.. bukan yg kat bawah TGV tu.. yang lagi satu punya la.. aku pon tatau la kan nak sebut nama specifik nye.. hehehe..


pusing punya pusing.. aku tertarik lah plak ngan menu kat HOUSE OF BENTO ni.. alang² x pernah coba.. aku pon teringinlah mencoba.. harga pon boleh lah tahan kan.. [harga KLCC kene paham]

eh.. sempat pulak aku snap picture kan.. budget kurus lah kan.. [angle kene betul]

ha.. inilah menu aku.. bento Terriyaki Chicken.. nyum nyum . . sedap dowh! macam nak lagi je.. 

ni set nya.. teh cina kot tanpa gula dengan sup rumpai laut.. memang adelah rumpainya kan.. nyum nyum.. [motif sos ade kat situ tak diketahui]

ni laki aku tolong habehkan.. biasalah aku ni.. walaupun tak kecik.. tapi makan mmg susah nak habeh.. hehehe..

eh.. laki aku makan apa??  
ha.. tulah.. dah licin mangkuk die baru nak amek gambar.. hahaha.. menu die ramen ape ntah.. pelik je bunyi nye.. tapi aku rase macam makan maggi tomyam.. tapi sedap lah.. hahaha.. kire berbaloi la..

setelah kenyang melantak.. kitorang pon sambung berjalan-jalan.. 

aku baru perasan, aku kalau berjalan aku suka sangat masuk kedai kasut. serius ni aku baru je perasan time aku menaip ni.. banyak² kedai, kedai kasut jadi pilihan aku.. lama jugak lah aku boleh pusing² dalam kedai kasut tu.. 

akhirnya aku pon berjaya memancing laki aku untuk membelikan aku sepasang kasut.. hahaha.. aku memang suka pakai kasut bata sebab lembut dan tahan lama untuk aku.. tapi kasut yang paling lama bertahan ngan aku 3 bulan je pun.. kalau selalu pakai la.. 

then aku yang dah lama mengidam nak makan RED VELVET CAKE ni pun merengek dan merayu pada laki aku untuk berhenti sebentar ni Coffee Bean.. kawan aku bagitau kat sini ade red velvet.. bile aku intai² memang ada.. xcited wei.. hahaha...

red velvet cake [at] coffee bean

laki aku pilih ESPRIT Raspberry.. pergh.. kuat gile 'gas' dia.. memang tak terminum aku.. maka aku pon melayan cake ajalah..

sayang nak makan sebenarnye.. nampak cantek sangat.. hahaha.. suke makan bulat² merah tu.. crunchy.. amenda ha tu?

apa pandang²? jangan haraplah aku nak bagi! hahaha..

cedap cedap cedap . . nyum nyum . . nak lagi ?

pastuh sambung berjalan-jalan selepas abeh menjamah kek tu.. sedap plak wei.. nak lagi perot kenyang da.. hahaa..
 

jom amek gambar jap before balek.. 

btw kitorang dating naik moto je.. jimat jimat . . hhahaha

 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 

sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

8 orang dah meluah perasaan:

::cik asha:: berkata...

red velvet cake plak kan..cedap nye..

lolipop comel berkata...

red velvet ni da lama pemes atau aku yang baru tau??hahaha

Pka Rahim berkata...

puan dayan udah2 latu already engaged. tukau lahhh. hehe :)

selipar hijau berkata...

cik pka : erk... engaged agy ke? x pasan lak aku.. hahaha..

puan sha : da lame da kot pemes.. tp x pemes sgt la.. byk g tempat xde.. kalo pemes.. kat secret receipe mesti ade..

cik acha : cedap wei.. hehehe.. cejuk² pon cedap

Najihah Nordin berkata...

sweeetttnyer dating naik moto..nk jgk...
bg tips sikit kwen awal..hehe

selipar hijau berkata...

tips? dptkn persetujuan kedua belah pihak keluarga... hahaha..

Najihah Nordin berkata...

jawapan dari kedua belah keluarga..
: "dah cukup duit ke?"
:habiskan la blaja dulu..nnt x terkejar"

hahaha

selipar hijau berkata...

elok la habiskan dulu.. hehe.. pastu kenduri tu tgok bajet la.. kalo nk buat besar.. kene la kmpul byk.. kalo ala kadar.. kecik pong xpe.. jnji mung nikah.. haaha