Entry yang sangat ntah hape²

by Ahad, Oktober 02, 2011 2 orang dah meluah perasaan
grr... hape gemok sangat ke aku nih? mencik tol! aku tgok slim je... [giler pasan x sedar diri] ntah le.. bile nak sedar diri.. tetibe ushar² gambar kahwin orang, terasa jeles plak kan nampak slim.. maka nampak canteq..
hape orang gemok yang kawen nmpak ta santeq ke? ha.. jawab.. jawab.. sape ade aweq yang gemok cube jawab ngan jujor ye.. jangan nanti gambar kawen da siap pi cakap..

"Nape ayang nampak gemok betol dalam gambar ni?"
mapuih la hang pi tidoq luaq.. baru dua minggu kawen da kene halau.. hahahaha... gara² mulot tatau nak tapis ayat.. kena lah hati² ye bakal² suami di luar sana.. nak tuju kat bakal suami sendiri, dia bukan jenis blogging.. jenis on9 pon dah mmg bukan dia.. hehehe...

busy betol tunang tercinta carik duet nak kahwen punyer pasal.. hihi... ne ade mase nak layan komputer ni... biarpun jauh di perantauan.. tapi sayang takkan penah hilang.. wah.. berjiwang la plak aku malam ni..
cayunk awk manyak² tau..
esok dia dah nak balek ke tempat kerja.. pujuk die balek ari isnin dia tak mau.. pekerja contoh betol dia ni.. hehehe... x puas tau.. maklum la kat sane line pon x clear.. mmg nak bercontact melalui phone pon tak buleh.. apatah lagi beronline kan.. hahaha... utus surat boleh kot.. hak hak hak..

ha, nak gitau ni.. kad kahwin untuk kenduri belah umah dia dah siap.. kalo korang kawan kepada Mohd Fahd Arifee b. Mohd Arshad.. boleh la request kad kahwin dari dia cepat-cepat.. dia jarang ada kat KL. mungkin dua minggu sekali dia balek.. huhu...

pada kawan² aku, aku akan jemput pada bulan januari 2012, insya'Allah... tunggu jelah ye.. hihi.. kad kawen pon lom siap design lagi.. nak buat lain dari yang lain kunonnye.. tapi tatau la kan.. hihi...

sekian entry malam ini.. selamat malam.

 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 orang dah meluah perasaan:

Panggil Aku Han berkata...

gemuk comel ape..heheh...

thanks ye singgah blog han...^_^

selipar hijau berkata...

hehe... rajin la singgah selalu..