tanda dia benar cinta ♥

by Selasa, September 13, 2011 1 orang dah meluah perasaan
pergh.. tajuk posting agak meluat la plak... tapi saje la aku nak share dari pengalaman aku ni.. yelah ramai gak kawan-kawan aku sek kene permain ngan laki kan..

ha.. stret tu de point..

1. even die jenis pemarah, tapi dengan kau dia takkan marah. kesabarannya jadi terlalu tinggi untok kau.

2. dia akan berterus-terang ngan kau. kalo ko busuk, die ckp la kau busuk, tp dia tak kisah pon sbnrnye, tujuannya cuma nak kau tau dan tak malu bile berhadapan dengan orang lain.. kire nak elakkan kau dimalukan la.. biler dia tegur tuh, korang jangan lah melenting tak tentu pasal.

3. time korang membebel, diorang tak kisah pon ntok mendengar or melayan. tiap kali kau orang bercerita dia akan amek perhatian. tak kirela kalo ko cite pasal korang bergaduh ngan kucing sekalipun.

4. kes cemburu, ni bergantung pada pasangan masing-masinglah.. sebab zaman skrg ni jenis open minded la katekan.. tak kisah sgt kalo korang kuar ngan jantan yg dikatekan BFF tuh.. tp cube pikir balik, tak pelik ke kalo laki korang tak jeles? mcm tak kisah plak kan? so, situasi aku dia mmg cemburu. tak bagi keluar ngan laki lain, sedangkan dia pon x kuar ngan mane2 perempuan. tapi kalo nak kuar jugak, dia akan tanya detail, ke mana, bape ramai, nak buat apa, tak ada kwn pompuan ke.. then sepanjang kau kuar ngan laki tu, kompem tepon ko sek berbunyi je.. hahahahaha... [tp kes aku ni, aku kuar ngan pompuan pon die bising]

5. asyik nak citer pasal kahwin, cerita pasal nak kumpul duet ntok korang, nak cube penuhi Wedding Dream korang.. sampai kadang-kadang korang yg naik muak dgr, citer pasal kehidupan lepas kahwin, pasal anak, tu tandanya dia mmg dah betul-betul la ready nak jadi suami kau. hahaha.. slalunye perempuan je yg akan bercerita ke arah tu.. betul x??

6. tak putus-putus berhubung. tak kire mase dan waktu.. kadang-kadang terjaga tgh mlm pon leh lagi kol or SMS bgtau dia mimpi ape..

7. tak takut ntok berbincang soal kawin ngan parents korang. ha, kat sini la membuktikan betapa seriusnye laki-laki ini.. hahahaha.. yelah, kalo x serius, berani plak kan nak jumpe parents..

susunan terabur, cume ciri-ciri di atas berdasarkan pengalaman.
jika ada penambahan boleh la share.. hehehe



 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

1 orang dah meluah perasaan:

hamba Nya~ berkata...

eceh2.. advnce kwn aku nih~~ ^_^