Rebecca La Kafir cam haramjadah!

by Selasa, September 13, 2011 6 orang dah meluah perasaan
aku marah betol ngan si Rebecca Nur Islam tuh.. supposedly she hv to change her name as Rebecca La Kafir.... as ur commercial name! cam haramjadah je kau! (La dlm arab maksud tidak)

maybe kisah ni dah lame, the answer from her
"Ayah saye yang bagi nama camtuh,"
seriously aku tatau ayah die tu hidup lagi ke x.. n x malu ke anak die jadi camtuh..

pade aku la nak sangka baik pade ayah die, maybe ayah dia bagi nama camtu supaya dah besar nnti jadi lah Nur Islam tu.. tp agaknye Nur Islam tu juz dlm ic je kot.. mmg bkn nama panggilan harian.. tu yg x menjadi..

tahukah korang, nama panggilan yang digunakan itulah sebenarnye nama anda yang akan digunakan di akhirat kelak? sepatutnya kalo korang nak name glemer pon.. name pendek ke.. biarlah bermakne...

ape? dayan tu ape mkne?

ok, before im using this name, aku da selidik dulu ape mknenye..
Dayan/Dayyan
Maksudnya yang aku dapat
Yang Perkasa / Yang Membalas

ni nama untuk lelaki sebenarnye.. but still ade mkne.. bkn la bukan-bukan mknenye..
sebab tu aku rela n tak kisah kawan-kawan panggil Dayan...
(^_^)v

er.. berbalik pade Rebecca La Kafir, kau pakai macam org luar negara.. tp kau gune nama Nur Islam, kau tak malu ke? kau tahu tak kau perosak agama? Orang pandang kau macam Kafir, tapi kau gune nama Nur Islam.. hey, kau patut tukar la nama commercial kau tu.. sial betol lah kau!

dari aku tak benci kau, aku tak kenal kau, aku jadi menyampah nak mampos tgok muke kau yang mcm jambatan tak siap tuh.. mekap setebal-tebalnye.. kau pikir kau canteq la?

tak pernah-pernah aku nak taip maki-maki kat blog aku ni.. tapi kau mmg cam haram la.. aku harap kau bace la blog aku ni ye.. biar kau sedar diri sket..

untuk laki kau plak, jagelah si isteri tu elok-elok.. sonok kau ye kongsi body ngan jantan lain.. walau bukan secara fizikal kau kongsi.. kau laki aku rase kau tahu lelaki macammana.. mmg dayus lah kau kalau isteri kau tu tetap mcm tu..

pade Rebecca La Kafir, kalau kau nak gune name kau tu, berubahlah dulu.. baru layak kau gune.. ntah-ntah kau ni mmg Kafir yang nk merosakkan Islam.. munafik agaknye.. ntah la.. aku doa kau berubahlah ye..




 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

6 orang dah meluah perasaan:

Hendra Musonif berkata...

KAH KAH KAH KAH....SETOJOOO BANGAT...

Cik Ct berkata...

uiishh.. mrh sesangat nmpk.. relax arr.. biar jee die.. aq mula2 die dg dunia seni pun agak terperanjat ble dgr nama die rabecca nur islam, but seksi makk aiii.. haha.. aq x tau nk ckp pe ^^,

selipar hijau berkata...

hahaha.. tak mampu membendung bile dgr stetment die..

cik hijau purple VS nur faie berkata...

nice post sis ,
btw , she's t0o much , like playing see - saw with ISLAM ,

selipar hijau berkata...

orang tak ada agama je mcm tuh... tak paham betol!

hamba Nya~ berkata...

ganaz nye kwn aku nih.. huuu