.kekurusan terbalik pengetahuan facebook mobile.

by Isnin, November 16, 2009 2 orang dah meluah perasaan
camne mawu kurus sekirenya makan sahaja ku tawu. isk isk.. sadis neyh.. daddy!!! lapau je.. cmne nk kuwus ni!! waaa....

aku bawu belajar dari 'bang long' dan mengajar kakashi ku camne nak update status facebook and reply komen kat facebook dengan menggunakan celcom. hihi.. saving beb.. seminggu singgit je.. hihi... x pyh men sms da.. korang nak privacy.. men msg gune facebook je.. seminggu singgit. kan berbaloi.. huahuahua..

ape yang perlu ade ;

*korang mesti memiliki hp. x kire canggih atau tidak.
*memiliki line celcom.
*pastuh ade kredit mencukupi.
*pc yang mempunyai line internet.

kendian bile sume keperluan da ade. anda bley ekot langkah-langkah berikut.

*dengan menggunekan hp, dial *118# dan pilih facebook SMS lalu activekan.
*kendian, on9 facebook menggunekan pc anda.
*pergi ke settings dan pilih mobile.
*pastuh ekot la arahannya meng 'active' kan facebook mobile.
*verification code akan dihantar ke hp anda. pastikan hp x berada jaoh ye.
*pastuh, masokkan verification code kat textbox yg diberikan.
*then.. korang leh la men'setting' notification yang korang nak dorang anta kat hp.
*dah buleh gune.

salamat mencube la ye. hihi.. seminggu singgit tau..

ouh.. x sabar nak masok blaja balek. merasa pening dan saket nye pale belajar dan memerah otak.. haha... cmni la manusia.. bile benda x merase... sebok nak rase..huahuahua..

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 orang dah meluah perasaan:

Hush Hush berkata...

nk buang cm ner

dayan diana berkata...

buang mende wei??