Terukir Di Bintang ♫♪♥

by Sabtu, Februari 11, 2012 2 orang dah meluah perasaan
sangat suwit kan? i just wait my wedding photo.. then nak buat jugak lah video using this song.. boleh kan YUNA? hehehehe...

lirik terukir di bintang♥

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

♥♥♥ mohd fahd arifee ♥♥♥

 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 orang dah meluah perasaan:

::cik asha:: berkata...

sweet giler kan lagu baru yuna ni..
cek suke sangat..huuhuhu..

selipar hijau berkata...

same la den.. hahaha