♥ tentang dayan ♥

by Jumaat, Januari 27, 2012 3 orang dah meluah perasaan
Assalamualaikum dan selamat petang semua..
chewah.. pembuka kata yang sangat sopan nampaknya kali ini.. hehehehe... sebenarnya aku tak tahu nak taip apa. tapi jari aku tak mahu duduk diam la pulak. so, dengan slumber yaya.. aku ingin berkongsi tentang diri aku sendiri.. boleh ke? hehehe..

nak buat biodata la.. teringat zaman kanak² dulu suka buat bioadata kan kan? dengan pen warna warni nya, dok pusing satu sekolah cari kawan² suh buat biodata.. pastu tukar² buku tu.. kau buat dalam buku aku, aku buat dalam buku kau.. tapi sekarang, ntah mane lah buku² tu kan.. jenis manusia cam aku yang tak pandai simpan barang, memang tak nampak bayang lah.

tentang dayan

name betul Nordiana bt Nordin. name panggilan Dayan, Nadia, Diana, Nana, dan Nad. name samaran plak Selipar Hijau dan Elyana Marsdianadia

dilahirkan di Hospital Besar Seremban, Negeri Sembilan pada 13 Januari 1988 pada jam 12.26 am. kat wad berapa katil berapa aku pun tatau la kan.. hehehe.. ummi aku pon tak ingat. inikan pulak aku. 

aku bersekolah di Taman Selayang since 7 tahun.. SK 1 Taman Selayang. Sekolah menenga plak SMK Taman Selayang.. then aku sambung belajar kat Kolej Unikop dalam bidang Sains Komputer.. pastu sambung kat Unisel, 1 sem aje.. sambung plak kat Unimas 2 bulan aje.. hahaha.. kalo aku tau jadi camtuh, aku abehkan ajer study kat Unisel..

tapi mungkin ada hikmahnya.. dapat kahwin awal! hahaaa.. gatai tol!

dulu time kekecik.. cita² nak jadi doktor la.. polis la.. cikgu la.. da besar ni.. tak pandang da sume tu. ngat senang ke jadi sume tu.. dah la gomen aje.. susah kot nak dapat.. lagipon dah besar, minat aku lebih cenderung kepada design.. walaupun aku tak pro, tapi boleh lah buat cari makan..

btw, aku kerja sendiri jer.. partner sket la ngan member.. amek upah sket.. heehhehe.. senang.. xde opis hour.. jenis manusia yang selalu saket macam aku ni senang la.. wat kerja dari rumah aje..

aku pon da tatau nak taip aper.. nanti² aku sambung ye.. hehehe... 



 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 orang dah meluah perasaan:

::cik asha:: berkata...

weh..same la plak ngan aku lahir kat spital somban...

kalo ko still kat UNISEL lagi mesti kite abes same2 kan..

selipar hijau berkata...

tau x pe... hais~

lolipop comel berkata...

HIHI. . .sekarang ni prOfile pakai akaun kat alam maya j....^_^