nak merajok ajer

by Jumaat, November 09, 2012 2 orang dah meluah perasaan
Alhamdulillah last check up selasa baru ni, semua ok. baby pon dah pusingkan kepala ke bawah. lega rasanya. semoga baby terus stay kan kepala kat bawah ye?

tapi pagi tadi bonde terasa macam perot belah bawah dipijak², xkan baby gi pusing pulak.. tangan baby kot ye? nak buat break dance.. hahaha.. nakal baby ni kan.. maybe sebab mabuk kot bonde minom coke semalam.. hahaa.. jahat bonde kan.. tapi teringin sgt la.. nnti time pantang mmg langsung x boleh.. so, sebelom baby kuar ape bonde rase nak makan, minum, bonde telan dulu ye.. hehehe...

ni aku tengah merajuk ni.. ngan chenta hati lah terutamanye.. tatau nape touching sgt.. semalam ajak pergi nsk nak beli barang dapor.. maklumla terasa badan sihat kan.. nak la pergi beli.. barang dapor byk da abeh.. ummie malas nak kuar sb ngantok x dpt2 tidor lagi.. adik pon same.. mmg malas! nyesal bwk die kuar siang td.. bukan nk tolong kite plak malam nye.. pastu yang laki plak buat bodoh je.. isk.. mmg toucing giler la smlm.. 

main game boleh.. ajak gi beli barang dapor x boleh.. memang sedey betol.. mintak tolong bersihkan sisa makan kucing kat luar rumah pon da 3 hari x buat², last² aku jgk kene buat sendiri.. lalat hurung banyak tau x? konon x bg aku buat sb aku tgh x sihat.. tp x nak tolong pon bersihkan...

yang sebenarnye aku teringin nak makan biskot batik.. aku nak buat lah harini.. sb tu beria ajak die g nsk mlm td.. tp boleh die bantai tidor lepas main game.. mmg panas hati betol! bile kejot die ckp ok nk siap.. tp bile aku masok balek bilik die tidor lagi.. mmg x la aku kejot da. pagi td pon aku boo layan je.. g la keje sendiri ye.. malas nak layan.. kang kalo mate bertentang mate.. mulot kompom xnak tutop.. so, dari ternak byk dosa.. baik aku buat bodoh je.. pas solat subuh aku baring konon tdo balek.. hahaha..

dah lame dah pon x merajok and touching ni.. tp mmg serious walau nmpak mcm hal kecik je smlm.. tp jiwa ni betol2 terguris.. touching sungguh.. sb pembawakan kot.. hahaha.. dah.. arini malas nak layan die.. biar kan aje die.. merajok kaw kaw burger punyer.. keh keh keh~

 saye bukan lah baik sangat, tapi saye tak lah jahat sangat, 
 sekadar nak meluah perasaan je.. bak kate tagline blog ak ni.. 
sukahati . layan jari . tengok hari . ikut stori 

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 orang dah meluah perasaan:

intanfirdaus247 berkata...

sabar ..hehe..pembawakan kot…tp husband pon kenalah faham dengan keadaan isteri yg tengah sarat kan kan..hehehe

selipar hijau berkata...

tau x pe.. hahaa..