. l a t e .

by Rabu, April 14, 2010 2 orang dah meluah perasaan
L . A . T . E

Logarithm . Algebraic . Trigonometric . Exponent

huh.. aku terkena arini..

saat aku melangkah kaki masuk ke dalam kelas math, sir sedang menerangkan topic yang related ngan L.A.T.E haish...

T-T

aku mmg kurang baik la arini.. huhu.. but at least, aku masok gk kan?? haha.. dari ponteng terus.. wakakaka...

asal sebot LATE, sir unjukkan jari ke arah aku.. sir kejam!! huahuahua..

(╥_╥)

sekarang aku ngah lepak update blog. hihi...

:: flashback ::

balek lepak petang selepas tension tggu maggi goreng lmbat tibe.. (sejam kendian tau), membuatkan aku jadi letey.. nk mandi.. bilik ayor ade org time tuh.. so, aku pon membaringkan diri smbil ngadap pc yang sedang di on9kan fb nye.. hehe..

tik tok tik tok.. aku pon ngantok.. nk tido.. lepas update status kat fb, aku pon tdo.. hoho..

tenenet.. tenenet.. tenenet.. [bunyik tepon nokia 1100 mak aku]

Syed .uni. calling.....
Syed .uni. calling.....

hijaunye : hello..
orennya : mangon la.. gi kelas..
hijaunye : owh.. okeh..

tuuutt.... [talian dimatikan]

zzzz.....

tetibe aku tejge.. hoho.. KELAS DOWH!! TOPIK BARU!!

tergesa² aku capai towel pi mandi..

pastuh gi lah aku ke kelas..

dan saat aku masok ke kelas..

seperti di atas..

........

the end

dayan punyer

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

2 orang dah meluah perasaan:

qieroxer berkata...

ingat kan dh bngun,rupanya tdo balik,hahaha.....LATE!!! ----> @-@!!(dayan)

dayan diana berkata...

hoho.. tu la pasal.. aku lupe aku kene bangon gi kelas.. haha~